B3R4TS4R1
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 113
sonra kızlar hocaya şikayet etti güreşiyoz dedik hocayaAğa be nasıl bi yokluktaydınız siz?
sonra kızlar hocaya şikayet etti güreşiyoz dedik hocayaAğa be nasıl bi yokluktaydınız siz?
nEOkulda arkadaşları perdenin arkasına alıp dayıyoduk sjsjsj 7 de iş çığırından çıktı arka sıradan grup yapmaya başladık sjsjsjsjsnsnahsnd
Not: Tabikide bu kadar yüksek okula LGS ile giren biri yapmadı bunu. Pasajlar yaptıO çok kötü birşey. Sapık damgası basıyor. Aynısının bi benzerini yaşadım. Mahkemelik oluyorduk az daha. Ama kameraları açın bakın diye.
Olayda şey. Pardonda bir O*rs... Neyse ağzımı bozmayacağım. Tabelalarının yerini değiştirmiş erkek ve kız soyunma odalarında. Ben tabi anlamadım.yeniyim okulda. Sonra anla.
Gerçekten yapıyoduk
+1Geçen sene 100den fazla deneme sınavına girmişimdir herhalde. Arkadaşlarla sıkılıp ismimizi değişik şeyler koymuştuk. Killa hakan, Polat Alemdar falan gibi. Baya komik isimler vardı ama aklıma gelmiyor şu an. Sonra rehberlikçi hepimizi çağırıp azarlamıştı. Çok saçma değil ama unutmadığım bir olay.
Kavgadan mı?Okulda 1 dönem içerisinde 2 tane tutanak yemek.
Sizin hocalar hiç anlayışlı değilmiş. Bizim başımızdan neler neler geçti, tutanak yemedik.@ΜΐЯЯo®,
1- Hocaya okulun iyi eğitim verememesini söylemek.
2- Bodrum katında arkadaşlarımla soyunma odasındaki insanları korkutmak.
Bunlar 5. sınıfta idi. 6. sınıf da var;
1- Veli toplantısında sınıfı basmak.
2- Arkadaşlarıma lakap takmak.