Yaşağıdınız en saçma olay...

Reaksiyon puanı
645
muhtemelen bozuk olan mouse'un kablosununu kedime kemirttim sonrada kendim kemirdim neden bilmiyorum belki canım çekmişti

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
O çok kötü birşey. Sapık damgası basıyor. Aynısının bi benzerini yaşadım. Mahkemelik oluyorduk az daha. Ama kameraları açın bakın diye.

Olayda şey. Pardonda bir O*rs... Neyse ağzımı bozmayacağım. Tabelalarının yerini değiştirmiş erkek ve kız soyunma odalarında. Ben tabi anlamadım.yeniyim okulda. Sonra anla.
Not: Tabikide bu kadar yüksek okula LGS ile giren biri yapmadı bunu. Pasajlar yaptı :( Pasaj dediğim Ortaokuldan Liseye sınavsız geçenler.

Faruk6996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ortaokulda herkesin bir lakabı vardı ben ve en yakın arkadaşım koyuyorduk soyadlarına göre ve insanlar isimleriyle değil lakaplarıyla çağırıyordu onla ekmek közdürüm mercimek aklıma gelenler

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Geçen sene 100den fazla deneme sınavına girmişimdir herhalde. Arkadaşlarla sıkılıp ismimizi değişik şeyler koymuştuk. Killa hakan, Polat Alemdar falan gibi. Baya komik isimler vardı ama aklıma gelmiyor şu an. Sonra rehberlikçi hepimizi çağırıp azarlamıştı. Çok saçma değil ama unutmadığım bir olay.
+1

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026
Okulda 1 dönem içerisinde 2 tane tutanak yemek.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026
@ΜΐЯЯo®,

1- Hocaya okulun iyi eğitim verememesini söylemek.
2- Bodrum katında arkadaşlarımla soyunma odasındaki insanları korkutmak.
Bunlar 5. sınıfta idi. 6. sınıf da var;

1- Veli toplantısında sınıfı basmak.
2- Arkadaşlarıma lakap takmak.

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Okulda iken de deprem olmuştu okul nöbetçisiydim okulun koridorunda benden başka kimse yoktu yer salandığı vakit kapıyı açmayı çalışırken kapının kolundan açmmayı değilde kapıyı tekmelemiştim kapı açılmayıncada oracıkta bayılmıştım benim için çok saçmaydı hala aklıma geldikçe gülüyorum .:relaxed:

Reaksiyon puanı
6,373
Ben eskiden Muş'ta yaşarken yaşadığımız site benzeri ama baya büyük yerde artık baya herkes birbirini tanır olmuştu. Herkesle samimi herkes. Ve Musap adlı bir çocuk vardı, benden büyük (Ben o zamanlar 6-7 yaşlarımdaydım) ama bilinç olarak sanırım 3 yaşındaki çocuk kadar aklı vardı.

Biraz da mahallenin kaba dayısı gibi olduğu için genelde oyunlar konuşmalar ona göre belirleniyordu diyebilirim. Bir gün bisikletlerle "sizi bir yere götüreceğim" diyerek beni ve bir kaç kişiyi daha yaşadığımız yerin en ıssız yerlerine götürdü. Orası kampüstü üniversite vardı, memurlar için ev yapılmıştı ama onun biraz gelişmişi işte, yeni yapıldığı için de çoğu yeri boş tepe, göl gibi şeylerle dolu yapı olan yeri azdı tüm araziye oranla. Meğer o bilinçsiz, ailelerimiz yasak dediği için oraya gitmek istiyormuş ve bizi kullanmış, ev "karınca gibi" duruyordu bizi buldukları yerde, ormanda kaybolmuş gibiydi orası ıssızdı. Ben de de anksiyete olunca...

Ben baya azar işitmiştim. Ve korkmuştum. Sonra psikolojik bir sıkıntısı olmadı ama o mal insanı unutmuyorum, yalancı, pis işlere bulaşan, herkese kabadayılık yapan, kendini bir şey sanan geri zekalının tekiydi.

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
ilkokulda okul çıkışı giriş katına inerken erkekler tualetinde bir çocuğun kabinin dışından işediğini gördüm

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
@ΜΐЯЯo®,

1- Hocaya okulun iyi eğitim verememesini söylemek.
2- Bodrum katında arkadaşlarımla soyunma odasındaki insanları korkutmak.
Bunlar 5. sınıfta idi. 6. sınıf da var;

1- Veli toplantısında sınıfı basmak.
2- Arkadaşlarıma lakap takmak.
Sizin hocalar hiç anlayışlı değilmiş. Bizim başımızdan neler neler geçti, tutanak yemedik.

OSZAR »